BAŞKAN ÇOBAN VOLEYBOLCULARLA YEMEKTE BULUŞTU

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Efeler Liginde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı'nın Beşiktaş maçı öncesi birlik ve beraberlik yemeğine konuk oldu.

 

              Yüntaş tarafından  düzenlenen organizasyona Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yanı sıra, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcular katıldı.

 

                  Gazlıgöl Kaplıcalarında yeni hizmete giren restaurantta düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere  Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı Yönetim Kurulu Üyeleri ve başarılı sporcuları Gazlıgöl Kaplıcalarında yeni hizmete aldıkları restaurant'ta ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

           Kulüp Başkanı Aydoğan ise, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı olarak her zaman ki gibi, yere sağlam basan saygın kulüp yönetimi anlayışı ve sıcak aile ortamıyla ilimizi Efeler Ligi'nde en iyi şekilde temsil ettiklerine dikkat çekerek desteklerinden dolayı Başkan Burhanettin Çoban'a şükranlarını sundu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Beşiktaş maçı öncesi düzenlenen organizasyonda sporcularla birarada olmaktan  büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

                Takımımızın Türkiye'deki en üst lig olan Efeler Ligi'nde  mücadele etmesinden gurur duyduklarını belirten Başkan Çoban, sporculara başarılarının devamını diledi.