Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İlköğretim Haftası nedeniyle Bayraktepe Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul etti.
2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden Bayraktepe Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırlayan Başkan Burhanettin Çoban, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.
“ÇOK ÇALIŞAN VE GAYRET EDEN BAŞARIR”
Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çoban, eğitimde başarının sadece maddiyatla değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, gayretli olmaları ve çok çalışmaları halinde başarılı olabileceklerini söyledi. Bilgi Evleriyle ilgi bilgi de veren Başkan Çoban, Bayraktepe Ortaokulu’na en yakın Kanlıca Bilgi Evi’nin inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. İlimizde bazı okulların derslik sayısının, Bilgi Evleri’nin derslik sayısından az olduğunu kaydeden Başkan Çoban, “Tefrişatıyla birlikte 700 bin TL’ye mâl olan Çavuşbaş Bilgi Evimiz 12 derslik, Kanlıca Bilgi Evimiz de yine 12 derslik eğitim verecek şekilde yapılıyor. Okuldan büyük tesis yapıyoruz” sözleriyle Bilgi Evleri’nin kapsam ve kalitesine dikkat çekti.
“BAŞARIYA TEŞVİK EDİYORUZ”
Bilgi Evi öğrencilerini başarıya teşvik etmeye çalıştıklarını aktaran Başkan Çoban, geçen eğitim-öğretim yılında Seviye Belirleme Sınavı’nda ilk 350’ye giren 5 öğrenciye, dizüstü bilgisayar ve 750 TL para ödülü verdiklerini ifade etti. Başkan Çoban, ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler ve Belediyemizin yayınlarından vererek, başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diledi. Bayraktepe Ortaokulu Müdürü Hüseyin Sazlık ve Müdür Yardımcısı Murat Emirik nezaretinde gerçekleşen ziyarete, 8. sınıf öğrencileri; Özlem Girgin, Sena Çoban, Abdullah Dağhan ve Murathan Çınar katıldı.