Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Şuhut-Afyonkarahisar karayolu şantiyesini ziyaret etti.





Ziyarette Bakan Karaismailoğlu’na Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,Afyonkarahisar Milletvekili Av.İbrahim Yurdunuseven,Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Uluçay,Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Bakan Karaismailoğlu’nu karşılayanlar arasında Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt,Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz,Ak Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren,Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy,İl Genel Meclis Üyesi Umut Eroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Karaismailoğlu, Afyonkarahisar- Şuhut karayolu şantiyesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu Şuhut yolu, maalesef biraz uzun sürmüş olmasına rağmen inşallah burdan vereceğimiz hız, buraya göstereceğimiz önem dikkatlice, titizlikle takip edeceğiz. Sıkıntıları bir an önce bertaraf edip inşallah Afyonkarahisarlıların, Şuhutluların ve ülkemizin hizmetine sunacağız. Projenin önemini yerine geldikçe daha da anladık. İnşallah bütün ekip olarak buranın en kısa zamanda bitirilip hayata kazandırılması için bir an önce atılımlara ve girişimlerde bulunacağız. Ondan kimsenin endişesi olmasın”dedi.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’ta Bakan Karaismailoğlu ile görüşüp projelerini anlattı.Projeleri için destek vereceğini aktaran Bakan Karaismailoğlu Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a ev sahipliği için teşekkür etti.