Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Posta Gazetesi’nin yönetici, yazar ve çalışanlarını makamında kabul etti.

         Ziyarete Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emre İskeçeli, Ankara Temsilcisi Hakan Çelik, Ekonomi Müdürü Bilal Emin Turan, Yazarlar Oral Çalışlar, Şirin Sever, Şoray Uzun, Banu Şen, Gazeteler Reklam Grup Başkanı Orçun Çevikoğulları, Reklam Grup Başkan Yardımcısı Burcu Bayraktar, Bölgeler Reklam Direktörleri Hatice Sezgun ve Ebru Ören, Gazeteler Bölgeler Satış Destek Müdürü Özer Kanat, Antalya Bölge Reklam Müdürü Peri Çelik Şan, CNN Türk’te yönetmen Kaan Ünsal, Hürriyet ve CNN Türk Muhabiri Ceren Deniz, CNN Türk kameramanı Mehmet Arif Önalan ve foto muhabir Murat Şaka ile Megabirlik Medya CEO’su Mehmet Emin Güzbey katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkanımız, konuklarıyla yakından ilgilenerek Afyonkarahisar ve Belediyemizin çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Şehrimizin gelişimi adına yapılan projeler ve planlanan yatırımlardan bahseden Başkanımız, konukları şehrimizde misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“AFYON’DA BULUNMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”

Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emre İskeçeli şehrimizde bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. İskeçeli “Posta ailesi olarak Afyonkarahisar’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çok iyi karşılandık, şehrin ticaret ve sanayi hayatına yakından tanıklık etmekten çok memnun olduk. Güzel lezzetler ve havasını tattık” diye konuştu.

“BAŞKAN BİLDİĞİNİZ BAŞKANLARDAN DEĞİL…”

Posta Gazetesi Yazarı Şoray Uzun ise  “Afyonkarahisar’ı yakından biliyorum. Çok özel bir şehir, gelişmiş son gördüğümden bu zamana çok fazla zaman geçmemesine rağmen şimdi çok daha güzel ve bir büyük bir şehir olmuş. Altyapı sorunu da yok. Afyon’u 300 beygirlik bir araca benzetiyorum. İnşallah el birliği ile Afyon hak ettiği yere gelecek. Dünyanın en önemli termal bölgesi burası. Bu potansiyel şu anki konumla çok daha fazlasını hak ediyor” dedi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile ilgili düşüncelerini de aktaran Şoray Uzun, Zeybek başkandan övgüyle bahsetti. Uzun, “Başkan, bildiğimiz Başkanlardan değil, halk adamı, halktan kopmamış, biz böyle başkanlar istiyoruz” dedi.