“İşlerin en muhteremi, bir gönle dokunmak olmalıdır.” Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN Afyonkarahisar’da misafir depremzede evlatlarımız ile buluştu.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

“İşlerin en muhteremi, bir gönle dokunmak olmalıdır.” Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa ARSLAN Afyonkarahisar’da misafir depremzede evlatlarımız ile buluştu.

Çam sakızı çoban armağanı gönüllerini hoş etmek amacı ile kırtasiye malzemesi ile dolu çantaları hediye eden Arslan şunları söyledi;

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 şiddetindeki depremde çok sayıda insanımızın hayatını kaybetmesi, binlerce kişinin yaralanması hepimizi yasa boğmuştur. Deprem, Kahramanmaraş’ın yanı sıra, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa illerimizde can kaybına neden olmuştur. Artçı sarsıntılarla ölü ve yaralı sayısının artmasından korkulan bölgede kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürmektedir.

Tarihi boyunca Türkiye’de yaşanan en ağır ve büyük felaketlerden biri olan bu depremin, artçı sarsıntılarıyla yaşanan panik ve korku havası, zor iklim şartlarıyla daha da ağırlaşmaktadır. Bu sebeple, herkes ve özellikle arama kurtarma ve yardım çalışması için bölgede bulunan sivil toplum kuruluşlarının, sabrı ve sağduyuyu elden bırakmaksızın bir koordinasyon içinde birbirine yardımcı olmaları, işleri kolaylaştırmak bakımından hayati önem arz etmektedir.

Canlarımız enkaz altında kaldı. Milletçe acımız, sıkıntımız, sınavımız büyüktür ama asla umudumuz, inancımız, kardeşliğimiz, beraberliğimiz, dayanışma duygumuz, anlayışımız yıkılmamalı, enkaz altında kalmamalıdır. Bu zor ve sıkıntılı süreci, el birliğiyle aşacağımıza inanıyoruz.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Mustafa ARSLAN 

Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkanı