Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar İYİ Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Başkanı Raif Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri tarafından karşılanan Başkan Acar İYİ partililerle karşılıklı istişare etti.

İlçe Başkanı Öztürk Başkan Acar’ın ziyaretinde yaptığı konuşmasında, bütün İYİ Parti teşkilatlarının seçimlere tam kadro hazır olduğunu, yerel seçim çalışmalarında çok kaliteli ve sağlam bir ekiple yola devam edeceklerini söyledi.

Başkan Acar ise, Güzel bir yola İYİ’lerle birlikte çıktıklarını, seçim sürecini de çok iyi bir şekilde değerlendireceklerini ifade ederek şunları söyledi, “Seçim büromuz şu an hızlı bir şekilde yapılıyor. Tahminlerimize göre Şubat 15’inde açılış yapacağız. İYİ Parti’mizde bayanların yeri ve önemi çok büyük. Bayan arkadaşlarımız çok özverili bir şekilde çalışıyorlar. Gençlik kollarımız da gecesini gündüzüne katıyor. Yaptığınız seçim gezileri çok önemli. Gezdiğiniz yerlerde sizlere çok sorular soruyorlardır. Vatandaşlarımızın sorularını en doğru bir şekilde yanıtlamak için gerekli bilgileri benden ve belediyemizden alınız. Biz ispat edemeyeceğimiz hiçbir şeyi söylemeyiz. Kim neyin belgesini almak istiyorsa belediyemize başvurabilir. Geldiğimiz noktada ülke ekonomisi gerçekten de çok kötü. Son zamanlarda çevre illerden işten çıkartılan işçiler beni arıyorlar. Belediyemize çok fazla iş başvurusu var. İş yerleri kapanıyor. İstihdam konusunda çok büyük sıkıntılar var. İYİ Parti olarak hepimize çok büyük görevler düşüyor. Çok iyi ve sağlam adımlar atıyoruz. Adaylığımız, İYİ Partimiz Dinar’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.