Dinar Belediye Başkanı, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar seçim çalışmaları programında Dinar merkezde bulunan esnafları ziyaret ederek onların hal hatırını sordu.



Esnafların çiçeklerle, güllerle karşıladığı, çok yoğun bir ilgi alaka gösterdiği Başkan Saffet Acar bütün vatandaşlarla kucaklaştı.



Dinar Belediyesi ile esnafların maddi manevi çok güzel bir anlaşma içerisinde olduğunu, esnafların kalkınması, gelişmesi ve işlerinin yoğunlaşması adına her türlü çabanın da gösterildiğini ifade eden Başkan Acar esnaf gezisinde şunları söyledi, “Dinar Belediyemizin hiçbir esnaf kardeşimize çok şükür ki bir kuruş borcu yoktur. Herkes faturasını keser ve ertesi gün parasını alır. Bir şehir de esnafların, iş adamlarımızın kalkınması ve gelişmesi gerçekten de çok önemli. Küçük esnaflarımızı her zaman kolluyoruz. Onların yanındayız” dedi.



Dinarlı esnaflar ise, Başkan Acar’ın kendilerini ziyaretinden ötürü çok memnun olduklarını, belediye hizmetlerinin her yönden eksiksiz bir şekilde yapıldığını ve bu şekilde devam etmesi gerektiğini belirttiler.