Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’ye geçerek Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozet takılan Dinar’ın İYİ Partili Belediye Başkanı Saffet Acar, İYİ Parti’nin 21 ay önce Dinar’dan yola çıktığını söyledi.

 

Türkiye’de ilk olarak partisinden istifa eden ve ilk rozeti Genel Başkan tarafından takılan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar İYİ partiyle alakalı olarak görüşlerini gazetecilere anlattı. Belediye Başkanlık makamında gazetecilerle bir araya gelen Başkan Acar şunları söyledi, “İl teşkilatı kurma görevi şahsıma verildi. Teşkilat binamız hazır. Memleketine hizmet edecek ekibimizi kuracağız. Daha sonra ilçe teşkilatları oluşturulacak. Genel Başkanımız Meral Akşener ile görüştük. Dinar’ın çok önemli olduğunu, Dinar’ı etrafında bulunan ilçeler olan Başmakçı, Evciler, Dazkırı, Kızılören olarak gördüklerini söyledi. Biz bu yola bugün değil, tam 21 ay önce Dinar’dan yola çıktık” dedi.

 

Genel Merkezin Açılışını Değerlendirdi

 

İYİ Partili Belediye Başkanı Saffet Acar, İYİ Parti’nin Ankara’daki açılış merasimini değerlendirerek, 2 araç ve diğer özel araçlarla birlikte Dinar’dan katılım gösterdiklerini, Ankara’daki açılışta toplama insanlar değil nitelikli insanların bulunduğunu söyledi. İYİ Parti’nin Genel Merkez açılış merasiminin çok kalabalık olduğunu da kaydeden Başkan Acar, “Partimize aşırı derecede teveccüh var. 5 milletvekili ile mecliste temsil ediliyoruz. Başlangıcımız çok iyi oldu. İleride daha da iyi olacak” dedi.