Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

 

 

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanlığı ile Gün FM’i ziyaret ettiler

 

25’inci yayın yılını kutlayan Gün FM’in kuruluş yıldönümünün koronavirüs salgınının en yaygın olduğu dönemlere rast gelmesi nedeniyle o günlerde yapamadıkları ziyareti telafi etmek amacıyla Gün FM’i ziyaret ettiklerini belirten Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, “25 yıldan bu yana büyük bir emek ve gayret vererek radyoların sadece bir müzik kutusu olmadığını ispatlarcasına haber programları, yorum programları, canlı yayın konukları ile basın-yayın camiasının önemli kurumlarından birisi olan Gün FM’e emek veren başka Fatma Akar, İsmail Akar ve Faruk Bangir olmak üzere herkesi tebrik ediyoruz” dedi. 



ABYD yönetim kuruyu üyeleri Gün FM’ni başarılı yayın çizgisinin uzun yıllar devam etmesi dileklerini dile getirdiler. Gün FM Sahibi Fatma Akar ise bu ziyaret nedeniyle Basın Yayın Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Hüseyin Ceylan Uluçay’ı da ziyaret eden Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetim kurulu üyeleri, Uluçay’a görevinde başarılar dilediler. AK Parti Afyonkarahisar il teşkilatının basın-yayın camiasının sorun ve taleplerine hep kulak verdiğini belirten ABYD yöneticileri Uluçay’ın başkanlığı döneminde de bu hassasiyetin devam edeceğine inandıklarını bildirdiler. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Basın camiamızdaki arkadaşlarımızla bundan sonra da istişare ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizlere iletilen talep ve sorunları parti organlarımıza ileterek gereğinin yapılması için gayret göstereceğiz.” dedi.