Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram tarafından organize edilen etkinlikle Başbuğ Alparslan Türkeş’in doğumunun 103.Yıldönümü dolayısı ile 103 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram tarafından organize edilen etkinlikle Başbuğ Alparslan Türkeş’in doğumunun 103.Yıldönümü dolayısı ile 103 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

 

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Ülkücü Hareketin kurucusu rahmetli Alparslan Türkeş'in doğumunun yıldönümünü özel bir etkinlikle kutladı. Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatları tarafından “Başbuğun Fidanları” sloganıyla belirlenen bölgelere fidan dikimi gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram tarafından organize edilen fidan dikme programı Covıd-19 önlemleri ele alınarak sınırlı sayıda katılımla gerçekleşti.

 

“Başbuğumuzun anısına manevi değer katmak için yola çıktık”

Ocak Başkanı Bayram, “Afyonkarahisar Ülkü Ocakları olarak Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emirleri doğrultusunda il ve ilçe ocaklarımızla eş zamanlı olmak üzere Ülkücü Hareketin kurucusu Türk'ün son Başbuğu Rahmetli Alparslan Türkeş'in doğumunun 103. yılına ithafen fidan dikimi gerçekleştirdik. Bu anlamda çevre duyarlılığımızı ele alarak, son zamanlarda da artan orman yangıları sebebiyle ülkemize yeni ormanlar kazandırılması ve mevcut ormanların yeniden yeşillendirilmesi hedefliyoruz. Çevreci kimliğimizle gerçekleştirdiğimiz projemizde Başbuğumuzun doğum gününü tercih ederek, Başbuğumuzun anısına manevi değer katmak için yola çıktık” dedi.

 

“Varlığımız Türk varlığına armağan olsun”

Ülkücü hareketin her ferdinin bir fidan olduğunu belirten Bayram, “Diklen her fidan gibi ülkücü gençlikte her geçen gün büyüyecek ve topraklarına sahip çıkacaktır. Bu programda emeği geçen tüm teşkilatlarımıza teşekkür eder, tüm şehitlerimizi ve Başbuğ Alparslan Türkeş'i rahmet ve minnet ile yad ederiz. Varlığımız Türk varlığına Armağan olsun!” ifadelerini kullandı.