Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 7 den 77'ye bütün hemşerilerimiz ile görüşmeye, dostlukları pekiştirmeye, karşılıklı istişare ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

Gerek yapılan ev ziyaretleri olsun gerekse sokakta vatandaşlarımızla olsun yapılan karşılıklı istişarelerin öneminin çok olduğunun altını çizen Başkan Çöl; "Sadece seçim zamanı değil görevde olduğumuz süre zarfında Sandıklımızın bütün mahalle ve sokaklarında hemşerilerimiz ile hasbihal etmekten onların fikir ve düşüncelerini dinlemekten dolayı kendimi şanslı hissediyorum. Vatandaşlarımızın bizlere verdiği yetki ile onların isteklerini yerine getirmek için gece-gündüz yoğun bir mesai harcamaya devam ediyoruz. Yapılamaz, olamaz, yetişmez gibi cümleleri hizmet süremizde rafa kaldırarak başına geçince olmayacak hiçbir şey olmadığını hayata geçirdiğimiz ve vatandaşlarımız tarafından kullanılan hizmetlerle bir kere daha yaşamış oluyoruz." dedi.

Ziyaretler kapsamında Kuruçay ve Bahçelievler'de bulunan vatandaşlarımız ile istişarelerde bulunan Başkan Çöl, değerli ev sahipliği için kendilerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Çocuklarımızın fotoğraf çektirme isteğini de kırmayan Başkan Çöl, kendileriyle bol bol fotoğraf çektirdiler.