İl Milli Eğitim Müdürü  Metin Yalçın, Muğla'da yapılan Halter Genç B Erkekler Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Türkiye 3.'sü olan Emin Ölmez'i makamında kabul ederek, başarılı sporcuyu tebrik etti.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

İl Milli Eğitim Müdürü  Metin Yalçın, Muğla'da yapılan Halter Genç B Erkekler Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Türkiye 3.'sü olan Emin Ölmez'i makamında kabul ederek, başarılı sporcuyu tebrik etti.Ziyarette başarılı halterci öğrenci Emin Ölmez'e Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Tezgiden ve Halter Antrenörü Abdürrezzak Avcı eşlik etti.





Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  9. Sınıf öğrencimiz Emin Ölmez, 18-20 2020 Şubat tarihleri arasında Muğla'nın Dalaman ilçesinde yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası Halter müsabakalarında 67 kg sıkletinde toplam 202 kg kaldırarak Türkiye 3'sü olmasından duyduğu mutluluğu İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile paylaştı.

Öğrenciyi tebrik eden Yalçın, Afyonkarahisar'ın okul sporlarında gerek katılım gerekse  başarı yönünden hızla ilerlediğini ifade ederek, " Çeşitli müsabakalarda sporcularımız dereceler elde ederek bizleri gururlandırıyor. Emin Ölmez de bizleri halter sporunda elde ettiği başarı ile gururlandırdı. Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda katkı sağlayan antrenör ve öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyor Avrupa ve Dünya şampiyonalarında da sporcumuzdan derece bekliyorum " dedi.

Başarılı halterci öğrencimiz Emin Ölmez; " İl Milli Eğitim Müdürümüzün beklentileri doğrultusunda daha çok çalışıp önce Milli Takıma gireceğim, okulumu, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.