Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar il teşkilatı haftalık basın toplantılarına devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar il teşkilatı haftalık basın toplantılarına devam ediyor. Basın toplantısına MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gün ve partililer katıldı.

Fırat’ın doğusuna başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi, Barış Pınarı Harekatı’nın yürekten ve tam bir destekle arkasında ve yanındadır” dedi. Kocacan, “Suriye’nin kuzeyine beklenen ilk hamleyi yapmıştır. Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridorunun, kurulmak istenen terör devletinin imha edilmesi maksadıyla kararlı siyaset ve kahramanca ruh devreye girmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri ile Suriye Milli Ordusu eşgüdüm ve işbirliği halinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin kökünü kazımak hedefiyle muazzam bir harekatın içindedir. Barış Pınarı Harekatı'yla bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden hain ve bölücü örgütleri yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek için kutlu bir sefere çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, Barış Pınarı Harekatı’nın yürekten ve tam bir destekle arkasında ve yanındadır. Terör örgütlerinin belinin kırılması, Türkiye’yi kuşatma ve kundaklama niyetine haiz mihrakların oyunlarının bozulması artık kaçınılmaz bir mecburiyettir. Barış Pınar Harekatı’na katılan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her bir ferdini gönülden kutluyor, üstün başarılar diliyorum. Türkiye’nin ve Türk milletinin Cenab-ı Allah yardımcısı olsun. Gazamız mübarek, geleceğimiz müstesna, zaferimiz muhkem ve mutlak olsun” dedi.

İŞKUR Müdürüyle ilgili 2 hafta önce yaptığı serzenişin yerinde bir karar olduğunu gördüklerini belirten Kocacan, TYP aracılığıyla yapılan iş alımlarının kura çekimi ile gerçekleştiğini ifade etti. Kocacan, “Geçtiğimiz 2 hafta önce İŞKUR Müdürü ile ilgili ve buna benzer kurum müdürleri ile ilgili adaletli olması konusunda serzenişte bulunmuştuk. Gördük ki geçtiğimiz gün TYP aracılığıyla iş alımı kura çekimi ile yapılmıştır. Bu da haksızlığı ortadan kaldırdığını düşünmekteyiz. Ama kura çekimi merkez de olmasına rağmen ilçelerde mülakat ile yapılmıştır. Bununda kura ile yapılması daha iyi olurdu. Merkezde sağlanan adaletin ilçelerde de sağlanması gerekirdi. Bunu kendi şahsım adına değil, ilimizin çocukları adına istiyorum” diye konuştu.

Haftalık basın toplantısında konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Barış Pınarı Harekatıyla açıklamalarda bulundu. Kartal, “Barış Pınarı Harekatıyla, Türkiye Cumhuriyeti, milli varlığımızı ciddi bir tehlikeye sokan hain ve bölücü örgütleri saklandığı coğrafyada yok etmek amacıyla kutlu bir sefere çıkmıştır. Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm teşkilatlarımız ile birlikte, Barış Pınarı Harekatı’nı destekliyoruz. Ordu sefere çıkmışsa; tartışma biter, siyaset biter, arkasından dua edilir. Allah kahraman Türk Ordusu’nu muzaffer kılsın” dedi.

ABD Ankara Büyükelçiliği’ni de sert bir şekilde tepkisini koyan Kartal, “ABD Ankara Büyükelçiliği’nin twitter hesabından fetö firarisi bir hainin, Sayın Genel Başkanımızı hedef alarak, Milliyetçi Hareketsiz bir Türkiye ve Devlet Bahçeli’siz bir siyaset hayali, ABD Büyükeliçiliği’nin resmi hesabı tarafından beğenilmiştir. Bu durum göstermektedir ki, ABD, Türkmen Beyimizin şahsında Büyük Türk Milleti’ne olan kinini diri tutmaktadır. Buradan ilgilileri uyarmak istiyoruz; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu üzerinden, spekülasyon yaratıp, hayaller kuranlar; Milliyetçi- Ülkücü Hareket, yaptığınız planları başınıza geçirecek güce ve iradeye sahiptir. Bu vesile ile Sayın Genel Başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun diyor, Barış Pınarı Operasyonu kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Kahraman Ordumuza muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.