Polis Meslek Yüksek Okulunca hazırlanacak olan Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü (PMYO03BURDA) isimli derginin 4. Sayısında yer almak üzere Vali İrfan Balkanlıoğlu ile röportaj ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Polis Meslek Yüksek Okulunca hazırlanacak olan Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü (PMYO03BURDA) isimli derginin 4. Sayısında yer almak üzere Vali İrfan Balkanlıoğlu ile röportaj yapıldı. Röportaj yapmak üzere Emniyet Amiri Nuriye Savur, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Şimşek ile 10. ve 11. Dönem öğrencileri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Röportaj sırasında Vali Balkanlıoğlu’na yöneltilen sorular arasında; Polislik mesleğinin toplumdaki yeri ve toplumun bakış açısı, istenilen polis modeli, Afyonkarahisar’ın gelişmesi, huzur ve refah düzeyinin daha ileriye taşınması için hangi projelerin hayata geçirilmesinin gerektiği, suça karışmış olan çocukların topluma kazandırılması için uygulanacak sosyal projelerin neler olmasının, yanında Afyonkarahisar’ın gelişmesi ve iyi yönde değişmesiyle alakalı sorular soruldu. Ayrıca Vali İrfan Balkanlıoğlu özel yaşantısı ile alakalı sorulara da içtenlikle cevap verdi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun soruları cevaplamasının ardından, Polis Meslek Yüksek Okulu eğitimcileri ve öğrencileri tarafından teşekkür edilerek çiçek takdim edildi ve meslek hayatı boyunca başarılarının devamı dilendi. Yapılan röportajdan keyif aldığını söyleyen Vali irfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın faydasına olabilecek olan her türlü çalışmaya katkıda bulunacağını ifade etti. Polis Meslek Yüksek Okulu çalışanlarına ve öğrencilerine teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, yayınlanacak olan derginin güvenlik teşkilatına yararlı olacağına inandığını belirterek, başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.