rnrnBALKANLIOĞLU ÇİFTİ DÜĞÜNDErnYetiştirme yurtlarında büyüyen iki genç çiftin düğün törenine katılan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Bayan Esma Balkanlıoğlu, genç çifte ömür boyu sağlık ve mutluluklar ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

  BALKANLIOĞLU ÇİFTİ DÜĞÜNDE
Yetiştirme yurtlarında büyüyen iki genç çiftin düğün törenine katılan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Bayan Esma Balkanlıoğlu, genç çifte ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilediler.
İhtiyaç sahibi insanların her türlü sıkıntısını karşılayan Afyonkarahisar Gül Anneler Derneği, yetiştirme yurdunda kalan Filiz isimli genç kızı, bütün ihtiyaçlarını karşılayarak, dernek binasından gelin çıkardı. Isparta`daki yetiştirme yurdunda kalan ve Afyonkarahisar`da ki Polisevi`n de çalışan Adem isimli genç ile hayatını birleştirmeye karar alan Filiz`i bu mutlu günlerinde Vali ve eşinin yanı sıra sevdikleri de yalnız bırakmadılar. Dernek binasından yapılan Gelin alma merasiminin ardından Düğün salonuna giden mutlu çifte, yakınlarına, arkadaşlarına Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Bayan Esma Balkanlıoğlu’da eşlik etti. Düğün törenine katılan Vali Balkanlıoğlu ve eşi, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Düğün töreni öncesinde bir konuşma yapan Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı, 11 yıldır gönüllü annelik görevini yürüttüğünü söyledi. Yurtta kalan genç kızın çocukluğundan bu yana bütün ihtiyaçları ile ilgilendiğini aktaran Saygı, “Kızımızın çocukluğunu biliyorum. Oraya geldiği günleri biliyorum. Çok sevdiğim sahiplendiğim bir kızdı. Adem oğlumuz da çok iyi bir kişiliğe sahip. Biz de dernek olarak çiftin düğünü yaptık” dedi.   Genç çiftlere bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileyen Vali İrfan Balkanlıoğlu ise yaptığı konuşmasında; “ Gençlerimizin bu mutlu gününde birlikte olmaktan onur duyuyorum. Nice mutlu yıllar geçirmelerini temenni ediyorum. Ben gençlerden çok çocuk sahibi olmalarını istiyorum. Başbakanımızın da söylediği gibi en az üç çocuk sahibi olmalarını istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Valilik olarak Gül Annelerin bu desteğinden çok mutlu olduk. İnşallah gençlerimizin elinden bizlerde tutacağız.” dedi. Yeni çifte ve yetiştirme yurtlarında büyüyen gençlere de seslenen Vali Balkanlıoğlu; “Geleceğe umutla bakın ve kendinizi çok iyi yetiştirin iyi değerlendirin. Geleceğe dönük planlar yapın. Karamsarlığa kapılmayan, bazı sıkıntılara kapılıp orada takılıp kalmayın. Ben yurtlarımızı geziyorum, gayet iyi durumda. Gerek fiziki olsun gerekse ortam bakımından gayet iyi durumdalar. Tam bir aile ortamı içinde gençlerimiz buralarda kalıyorlar. Devlet her zaman sizlerin yanındadır. Yeni evlenen çiftlerimiz birbirlerine çok yakışmışlar. Allah mesut ve bahtiyar etsin.” dedi. Düğünde gönüllerince eğlenen genç çifti, gerek yurttan gerekse işyerlerinden arkadaşları yalnız bırakmadılar.