Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve beraberindeki heyet, Sandıklı Belediyesi Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve beraberindeki heyet, Sandıklı Belediyesi Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.Bir dizi ziyaret için Sandıklı İlçesi'ne ziyarete gelen heyette Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a belediye personeli ile il tarım yetkilileri refakat etti.Sandıklı ziyaretinde SANJET A.Ş tarafından işletilen Jeotermal meyve ve sebze kurutma tesisini ziyaret ederek burada yapılan çalışmaları yerinde inceleyen heyet konuyla ilgili olarak yetkililerden detaylı bilgi aldılar.

Buradan Sandıklı Belediye Başkanlığı makam odasında Başkan Mustafa Çöl ile görüşen heyet, kendisinden Jeotermal kaynaklar, bu kaynakların korunması geliştirilmesi ile Sandıklı İlçesi'nde ne gibi alanlarda kullanıldığı gibi bilgiler aldılar.

Ziyaretin sonunda Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Başkan Mustafa Çöl’e Balıkesir’e has yöresel ürünler takdim ederken, Başkan Çöl’de kendisine ilçemize ait bakır el işi hediyelik takdim ederek, iki ilçe arasındaki bağların ilerleyen zamanlarda daha da güçlenmesini temenni ettiler.

Ziyaret Sandıklı Belediyesi önünde hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.