Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ile İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Afyonkarahisar ekiplerinin ikinci yarıda daha iyi performans sergileyeceklerini iddia ettirnAtatürk Spor Salonu’nda Pazartesi günü ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ile İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Afyonkarahisar ekiplerinin ikinci yarıda daha iyi performans sergileyeceklerini iddia etti
Atatürk Spor Salonu’nda Pazartesi günü düzenlenen törende bir araya gelen Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ile İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ayaküstü sohbetlerinde Bölgesel Amatör Lig’i değerlendirdi. İki başkan da Afyon ekiplerinin ikinci yarıda daha iyi performans sergileyerek ligde hak ettiği yere geleceğini söyledi.
Emirdağspor’un Bölgesel Amatör Lig’in tecrübeli ekiplerinden birisi olduğunu vurgulayan Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, “Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul toplantısında kulübümüzün yeni yönetimi oluştu. İnşallah devre arasında takıma bazı takviyeler yaparak ikinci yarıda daha güçlü bir ekiple mücadele vereceğiz. Sadece Emirdağspor değil, İscehisarspor ve Afyonkarahisarspor’un da ikinci yarıda iyi bir çıkış yakalayacağına inanıyorum” diye konuştu.
İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ise Cengiz Pala ile aynı görüşte olduklarını ifade ederek Bölgesel Amatör Lig’de ilk kez yer alan İscehisarspor’un önümüzdeki haftalarda toparlanacağını belirtti. (Gazete 3)