Gözden kaçırmayın

Karataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğizKarataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğiz

  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Afyonkarahisar’ın, bu dönemde yatırım ve hizmetlerden nasibini fazlasıyla alacağını söyleyen Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, çalışkanlığı ile bilinen Başkan Zeybek’in Afyonkarahisar’ın sorunlarını yakından bildiğini söyledi. Bakan Yardımcısı Koca, “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, adaylığı açıklandığı günden bu tarafa Afyonkarahisar’ın geleceği için vizyon projeler üretti. İnşallah beş yıllık süre zarfında başta AFRAY olmak üzere vadettiği birçok projeyi Hükümetimizin de desteği ile yerine getireceğine yürekten inanıyor, kendisine bu süreçte başarılar diliyorum” dedi.

  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Bakan Yardımcısı Ahmet Koca’nın gerek milletvekilliği döneminde gerekse şu anda ki görevindeki çalışmalarıyla tüm kesimlerin takdirini topladığını söyleyerek Afyonkarahisar’ın sorunlarını yakından bildiğini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeybek yeni dönemde gönül belediyeciliğini en güzel şekilde yaşatacaklarını söyleyerek el birliği ile Afyonkarahisar’a hizmet edeceklerini ifade etti.