İkmal ve Garnizon komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube başkanı İsmail Kumartaşlı’ya Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın selam ve hediyesini teslim etti.Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Şehit Aileleri ve gaziler hazır bulunurken, Başkan Kumartaşlı Tuğg. Alp’i dernek girişinde karşıladı.

19 Eylül Gaziler günün nedeniyle Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, bir hafta süreyli Milli Savunma Bakanlığının misafiri olarak Ankara’da bulunmuş ve törenlere katılmıştı.

Tuğgeneral Alp, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı bir haftas  Milli Savunma Bakanlığının misafiri olarak ağırlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın selamı ile hafta içinde icra edilen faaliyetlerin içerisinde bulunduğu fotoğraf albümünü takdim etti.



Ziyareti ve nazik davranışı nedeniyle Tuğgeneral Alp’e teşekkür eden Başkan Kumartaşlı, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın davetlisi olarak bir hafta bakanlıkta ağırlandığını ve hayatının en anlamlı haftasını yaşadığını belirtirken, aldığı bu hediyenin ise hayatının en anlamlı hediyesi olduğunu söyledi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Tuğgeneral Alp, Başkan Kumartaşlı’dan, dernek faaliyetleri, Şehit Aileleri ve Gaziler hakkında detaylı bilgiler aldı.