Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, Meral Akşener'e sert sözlerle yüklenirken ''Partimize ve dava arkadaşlığımıza saldırmıştır. Bu nasıl bir şuursuzluktur. Biz kum torbası değiliz. Ayağımıza basan olan alırsa, aklını başından alırız. Kim dil uzatırsa, el uzatırsa, ya dilini koparır, ya elini kırarız.'' dedi.

Gözden kaçırmayın

Karataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğizKarataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğiz

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, Meral Akşener'e sert sözlerle yüklenirken ''Partimize ve dava arkadaşlığımıza saldırmıştır. Bu nasıl bir şuursuzluktur. Biz kum torbası değiliz. Ayağımıza basan olan alırsa, aklını başından alırız. Kim dil uzatırsa, el uzatırsa, ya dilini koparır, ya elini kırarız.'' dedi.

 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Meral Akşener'e sert sözlerle yüklenen Bahçeli, ''İP Genel Başkanı'nın söylemleri zincirleme olaylara neden olmuştur. Bu şahıs MHP'ye nifak tohumları fırlatmış, zehir kusmuştur. Partimize ve dava arkadaşlığımıza saldırmıştır. Bu nasıl bir şuursuzluktur. Biz kum torbası değiliz. Ayağımıza basan olan alırsa, aklını başından alırız. Kim dil uzatırsa, el uzatırsa, ya dilini koparır, ya elini kırarız.'' ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları...

AKŞENER'E YÜKLENDİ

- Don Kişot, yel değirmenlerine kılıç çekerek saldırırdı. Siyasi Don Kişotların da ilkeleri, çizgileri yoktur. İP Genel Başkanı'nın söylemleri zincirleme olaylara neden olmuştur. Bu şahıs MHP'ye nifak tohumları fırlatmış, zehir kusmuştur. İYİ Parti Genel Başkanı'nın kulağına kim fısıldadıysa ilkel bir şekilde partimize ve dava arkadaşlığımıza saldırmıştır. Küçük ortak dedi, lastik adam dedi, paspas dedi. Yalanına yalan ekledi, bu iftiraları ayaklarımızın altında çiğniyor, muhatabına iade ediyoruz.

''EVDE KİMLER KONUŞLANMIŞTIR''

- Sosyal medyadan cevap verince Türkiye'nin konuştuğu olaylar vuku bulmuştur. Adres vererek cevap verecek kadar çıldırmıştır. Davet verince icabet decen çıkacaktır, çıkmıştır da. Gidenler gayet normal protesto yaptılar. İl teşkilatımızdan habersiz bunu yaptıkları için görevden aldık. Ankara'dan adres verip Üsküdar'da olması, 2 kişiyiz diyip 3'üncü kişinin de videoya alması dikkatten kaçmamıştır. Evde kimler konuşlanmıştır.

 

''AYAĞIMIZA BASANIN AKLINI BAŞINDAN ALIRIZ''

- Kamera tutan el kimdir? Evde kimler hangi gaye ile toplanmıştır. Üsküdar'da tuzak kurulmuştur. Üsküdar vakasıyla MHP ahlaksızca yargılanmak istenmiştir. Üsküdar'da hiçbir Türk kadınının heveslenemeyeceği meydan okumalara şahitlik edildi. Bu nasıl bir şuursuzluktur. Biz kum torbası değiliz. Ayağımıza basanın aklını başından alırız.

''ŞAHSİYETSİZ, EDEPSİZ''

- Siyasi erime yaşıyorlar. Elle gelen düğün bayram diyoruz, gelecekleri varsa görecekleri olduğunu hatırlatıyoruz. MHP şehit ocağıdır. Yancı ve paspas değildir. MHP, Tükiye'nin kıvancı, son kalesidir. Lastik adamlarla işi olmaz. Aksini söyleyen edepsizdir, şahsiyetsizdir. Kim dil uzatırsa, el uzatırsa, ya dilini koparır, ya elini kırarız. MHP, toplaşılan tarla değildir. Türk Milleti'nin şeref sembolüdür. Ayağımıza basan olan alırsa, aklını başından alırız. Foyaları meydana çıkarmayı inançla sürdüreceğiz. MHP ile aranıza öyle bir buz diktiniz ki, küresel ısınmanın feriştahı gelse eritemez.