Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal babaların, evlatlarının ilk kahramanları olduğunu söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

BABALAR EVLATLAR İÇİN YASLANILACAK İLK OMUZDUR

Milletvekili Köksal, "Babalar, evlatlarının ilk kahramanlarıdır. Korkudan ağlayan çocuk da, ödevini yaparken zorlanan genç de, dara düşen delikanlı da yaslanacak ilk omuz olarak babalarını arar. Babalar, ülkesine ve dünya insanlığına karşı sorumlu, canlı sevgisi ile büyüttükleri çocuklarıyla iz bırakırlar. Yurda yararlı bir insan yetiştirmeye çabalayan, aldığı maaşla ay sonunu getirmeye gayret eden, ailesini hırsızlığa, yolsuzluğa bulaştırmadan helal lokma ile geçindiren başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum." dedi.