Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Bugünkü Cuma HutbesiBugünkü Cuma Hutbesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri devam ediyor.

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü işbirliği ile düzenlenecek olan Baba&Çocuk Kampı’nda babalar çocuklarıyla birlikte heyecan dolu bir hafta sonu geçirecek. Organizasyon kapsamında Motor Sporları alanında birçok etkinlik ve yarışma düzenlenecek. Çocuk tiyatrolarının yanı sıra açık hava sinemasıyla geçecek kamp akşamlarının gündüz bölümünde ise farklı yarışlar ve nostaljik oyunlar oynanacak. Kamp süresinde Ayazini Metropolisi ve Kocatepe Anıtı gezileri de düzenlenecek.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Afyonkarahisar'da bu tarz sosyal organizasyonlara önem verdiklerini kaydederek, “Baba&Çocuk Kampı gibi gençlerle büyükleri bir araya getiren faaliyetleri önemsiyoruz. Çocuklarımızın babalarıyla birlikte vakit geçirmeleri birlikte bir şeyleri başarıp kazanmaları onlar adına çok güzel bir anı olacak. Kamp ile birlikte, baba-çocuk ilişkisinin güçlenmesinin yanı sıra aileler arası sosyal ilişkiler ve de dostlukların pekişmesine vesile olacaktır.” diye konuştu.

Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptıklarını belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “İlimizde spor organizasyonlarının yanı sıra düzenlediğimiz festivallerle, sosyal etkinliklerle gençlerimizle çocuklarımızla birlikte olmak istiyoruz. Hep beraber birşeyler paylaşmak istiyoruz. Bu amaca yönelik en güzel etkinliklerimizden biri de Baba&Çocuk Kampı. Kampımızda babalar çocuklarıyla güzel ve hoşça bir hafta sonu geçirecek. Çadırda kalıp, birlikte oyunlar oynayacak. Birlikte yarışmalara girip, birlikte gezilere katılacak. Babalar ve çocuklar İnşallah kampın sonunda güzel anılarla bu organizasyonumuzdan ayrılacaklar.” dedi.