Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulları, ortak toplantı yaptı.

 

Gecek Havzası’ndaki termal kaynağın verimli kullanılması için Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından kurulan Gecek Termal Anonim Şirketi Yönetim Kurulu ile ATSO Yönetim Kurulu üyeleri ortak toplantı yaptı.



Korel Termal Otel’de düzenlenen toplantıya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Gecek Termal Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey ve Ekrem Demirel, Gecek Termal A.Ş. ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Anlıak, Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İhsan Çavaş ve Mehmet Kurşun, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ile Gecek Termal A.Ş. İşletme Müdürü Habib Öztoprak katıldı.



ATSO YÖNETİM KURULU HER ZAMAN DESTEK VERİYOR

Toplantıda konuşan Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve tüm ATSO Yönetim Kurulu üyeleri ile uyum içinde çalıştıklarını belirtti. Çiloğlu, hizmet kalitesinin sürdürülebilir kılınmasında ATSO Yönetim Kurulu’ndan her zaman destek gördüklerini belirtti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Gecek Termal A.Ş.’deki faaliyetleri dolayısıyla Ali İhsan Çiloğlu’nu tebrik etti. Toplantı, açılış konuşmalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.