Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyon Eğitim Vakfı, Türk Proje Yönetim Meslek Enstitüsü tarafından verilen “Çetin Ceviz Mesleğe Katkı ve Onur Ödülü” aldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyon Eğitim Vakfı, Türk Proje Yönetim Meslek Enstitüsü tarafından verilen “Çetin Ceviz Mesleğe Katkı ve Onur Ödülü” aldı.Türk Proje Yönetim Meslek Enstitüsü (TPYME) tarafından geleneksel hâle getirilen “Çetin Ceviz” ödülleri, Ankara’da Mövenpick Hotel’de düzenlenen törenle verildi. Törende, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve AEV Genel Sekreteri Murat Diker, “Mesleğe Katkı ve Onur Ödülü” aldı.





Törende bir konuşma yapan ATSO ve AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Bu ödülü almaktan mutluluk duyuyorum. Oda olarak, özellikle son yıllarda ‘Projeci Oda’ olarak anılmaya başladık. Son 10 yılda; 15 Ajans Projesi, 4 Uluslararası Proje’ye dâhil olduk ve yürüttük. Şu anda ise 2 Uluslararası proje, 2 Ajans projesi ve 2 Ticaret Bakanlığı UR-GE Projesi yürütmekteyiz. 1 UR-Ge projesini de tamamladık. Sizin manifestonuzda da yer aldığı gibi ‘Her proje değişim ve dönüşüm yaratır, proje gelecektir. ’Her proje yaratıcılık, yenilik gerektirir. Bir projenin başarı ile sonuçlandırılabilmesi için proje yönetimi ve yöneticisi çok önemlidir. Türk Proje Yönetim Meslek Enstitüsü’nün proje yöneticilerine sağladığı katkıları sevinç ve heyecanla takip ediyoruz” dedi.

Serteser, ödülünü NORM Eğitim Danışmanlık Derneği Başkanı Remime Koçoğlu’dan, Diker de NORM Eğitim Danışmanlık Derneği 2. Başkanı ve TPYME Onursal Başkanı Nedret Orbay’dan aldı. Serteser, “En İyi Proje Yöneticisi” kategorisinde de ödül takdim etti.

ATSO ve AEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile AEV Genel Sekreteri Murat Diker, Çetin Ceviz Ödül Töreni’nden önce TPYME tarafından düzenlenen Ulusal Proje Meslek Konferansı’na katıldı