Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, geliri Afyon Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan Geçerken Uğradım filmini izledi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, geliri Afyon Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan Geçerken Uğradım filmini izledi.Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik özelliklerini komedi diliyle anlatan, ünlü sanatçılar Selahattin Taşdöğen ve Mihriban Er’in başrolünü paylaştığı Geçerken Uğradım filmi ilgi görmeye devam ediyor.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Üyeleri, aileleri ile birlikte Park Afyon Alışveriş Merkezi’ne gelerek Geçerken Uğradım filmini izledi. ATSO Meclis Üyeleri, Geçerken Uğradım filmini izledikten sonra Afyon Eğitim Vakfı için açılan sandığa bağışta bulundular.





Film hakkında değerlendirme yapan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Afyonumuz’u, bizim misafirperverliğimizi güzel bir şekilde anlatan Geçerken Uğradım filmini izledik. Bu filmi Meclis Üyelerimiz ve personelimizle birlikte izlemek ayrı bir mutluluk oldu. Bu filmin başından itibaren katkıda bulunan Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’a, o dönemki Belediye Başkanımız ve şimdi İl Genel Meclisi Başkanı olan Sayın Burhanettin Çoban’a, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser’e çok teşekkür ediyoruz. Filmin oyuncularına, senaristine, teknik ekibine ve yapımcısına da ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu filmin tüm gelirinin Afyon Eğitim Vakfı’na bağışlanmış olması da bizi çok mutlu ediyor. İnşallah bu film çok izlenir ve Afyon Eğitim Vakfı’na da böylelikle önemli bir bağış sağlanır” dedi.