TOBB Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlendi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

TOBB Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlendi.



TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’ndan video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.



Şura’ya Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Üyeleri ve TOBB Delegeleri Adnan Demirel, Ahmet Karakol, Halit Özutku, Mehmet Kumartaşlı, Mehmet Tamer Günel, Metin İplikçioğlu, Mustafa Özer, Mustafa Şükrü Genelioğlu, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman ile ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol video konferans yöntemiyle iştirak etti.

TOBB Türkiye Ekonomik Şurası’nda TOBB Konseyleri ve bölgelerden gelen talepleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlar Kurulu üyeleri tek tek not aldı. Şura’da Afyonkarahisar’ın sorunları ve çözüm önerileri de iletildi.