Milli mücadelenin en çetin geçtiği Zafere giden yol Şuhut'ta Mustafa Kemal Atatürk'e büyük saygısızlık. Afyon'un Şuhut ilçesinde Atatürk büstü çöpe atıldı. Olayla ilgili CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman açıklama yaptı.

Gözden kaçırmayın

AkParti Adayından Gövde Gösterisi!AkParti Adayından Gövde Gösterisi!

Milli mücadelenin en çetin geçtiği Zafere giden yol Şuhut’ta Mustafa Kemal Atatürk’e büyük saygısızlık. Afyon'un Şuhut ilçesinde Atatük büstü çöpe atıldı. Olayla ilgili CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman açıklama yaptı.


İŞTE O AÇIKLAMA;

Milli mücadelenin en çetin geçtiği Zafere giden yol Şuhut’ta Mustafa Kemal Atatürk’e büyük saygısızlık.

Milli Mücadelenin Zafer ile taçlandırılan en büyük ayağı Kocatepe’nin eteğindeki Şuhut ilçesinde Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksekokulunun kapatılan ve kaderine terk edilen binaları madde bağımlılarının durağı olurken Atatürk büstü ise çöplere atılmış. Yapılan saygısızlığı kınıyor, yetkilileri bir an önce göreve çağırıyorum. Kaderine terk edilen bu binalar eğitim için ülkemizin dört bir yanındaki Şuhut’lu hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve manevi katkıları ve dönemin yöneticilerinin büyük çaba ve emekleri ile ilçeye kazandırılmıştır. En azından katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza saygı duyun ve bir an evvel görevinizi yerine getirin.