Öğrencilerin oyun oynayarak karar verme, problem çözme, dikkat, hafıza, konsantrasyon, akıl ve mantık yürütme, görsel algı, soyut düşünme gibi yeteneklerimizi geliştirmesi amacıyla kurulan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın  katılımıyla açıldı.

Ataköy İlkokulu'nda düzenlenen atölye açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Şube Müdürü Hikmet Tuncer, Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler  katıldı.









2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Ataköy İlkokulu'nda Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi açılışını yaparak; " Akıl ve Zeka Oyunları Atölyelerinin öğrencilerimizin yeteneklerine yenilerini eklemelerini sağlayacakları kaliteli bir ortam, akademik başarılarına da katkı sağlayacağına inanıyorum. Atölyelerin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimizin derslerinden geri kalmadan boş zamanlarında atölyemizi etkili bir şekilde kullanmaları çok önemli. Atölyemizin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından protokol tarafından gezilen atölyemizde okul öğrencimiz Şeyma ÇELİK, kısa bir sunum gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öğrencilerle atölye içerisinde yer alan zeka oyunlarını oynadı.

Öğrencilerin İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'a çiçek sunumlarıyla program sona erdi.