Afyonkarahisar Belediyesi’nin ‘geleneksel mahalle iftarları’ Ataköy Mahallesi ile devam etti. İftara büyük ilgi gösteren vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i adeta bağrına bastı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde, bu yıl Sahipata Mahallesi’nden başlayan mahalle iftar programlarını beşinci durağı Ataköy Mahallesi oldu. Mahallede yaşayan, ayrım yapılmaksızın herkesin davet edildiği iftar programına, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları teşkilatı ve Ataköy mahalle sakinleri katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşarak, mahalle sakinlerinin Ramazan ayını kutlayan Başkan Mehmet Zeybek, katılımlarından dolayı tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti. Mahalle iftarlarının Ramazan ayının ruhunu çok güzel yansıttığını belirten Başkan Zeybek iftar sonrası da Ataköy Mahallesi’nde bir aileye  başsağılığı ziyareti, bir başka vatandaşımıza ise geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.