MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar'da MHP'de geçmişten bugüne görev yapmış olan eski il başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi. rn ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar’da MHP’de geçmişten bugüne görev yapmış olan eski il başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi.
MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya, eski il başkanlarından İsmail Bırtıl, Ahmet Hamdi Sezer, İsmail Alpata, Ramazan Çallı, Ahmet Zeki Ertürk ve il başkan yardımcıları Haydar Serdaroğlu, Lokman Çetinaktı ve Hüseyin Özdinç katıldı.
İl Başkanı Aslan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, başarı için birlik beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini belirtti.
Afyonkarahisar’da MHP’nin kuruluşundan bu yana görev yapmış olan bütün il başkanlarını toplantıya çağırdıklarını bir kişi hariç eski il başkanlarının tamamının toplantıya katıldığını bildiren Aslan, şunları kaydetti:
”Kuruluşumuzdan bugüne emeği geçen her arkadaşıma ve destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirmiş olduğumuz istişare toplantımızda göreve geldiğimizden bu yana geçen 7 aylık sürede yaptıklarımızı ve yapmak istediklerimizi değerli il başkanlarımıza anlattıktan sonra nelerin yapılması halinde daha da başarılı olabileceğimiz sorusuna birlikte cevap aradık. Yıllardır birlikte çalışmakta olduğumuz arkadaşlar ve emekleri geçenler olarak kendilerinin fikir ve önerileri bizler için çok önemlidir. Hep birlikte başarmalıyız. Bunun için güç birliği yapmamız gerektiği ortadadır. Her dava arkadaşımın samimi, yapıcı ve başarıya katkı sağlayacak önerilerini teşkilat olarak dikkate alacağız.”
Aslan, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Afyonkarahisar’da başarılı olabilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.