Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Gazetecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine (AGD) nezaket ziyaret gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz ay yapılan merkez ilçe kongresiyle göreve başlayan Demirkırkan ve yönetimini AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları makamında ağırladı.
Ziyarette koşan Abdioğulları, ‘’Bizler gazeteciyiz, herkese, her düşünceye açık insanlarız. İktidarı da muhalefeti de herkes daha güzel bir Türkiye için gayret gösteriyor. Kongrede kazandığınız başarı için sizi tekrar tebrik ederim. Ziyaretiniz bizleri çok memnun etti’’ diye konuştu.
Ziyaretlerin burada sınırlı kalmayacağı vurgulayan CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan ise, ‘’Yerel Basın bu güne kadar bizlere sürekli yer verdi. Davet ettik zaman ayırdı, dinledi yazdı. Her meslek de olduğu gibi birkaç art niyetli insan basında da mevcut ancak o kişililer bizim muhatabımız değil. Yeni sosyal tesisiniz çok güzel olmuş. Bizde sizlerin bu başarılarını devamını diliyoruz’’ dedi.
Ziyaret sohbet havasında karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.