TBMM eski Başkanı ve AK Parti’nin ağır toplarından Bülent Arınç hafta sonu geldiği düğünde, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban için Afyonkarahisarlılardan oy istedi

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe


TBMM eski Başkanı ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç Afyonkarahisar’da katıldığı bir düğünde, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban için oy istedi.



AK Parti’nin kurucu kadrosunda yer alan, Manisa eski Milletvekili, TBMM eski Başkanı ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç yakın dostu Nurettin Ayyıldız’ın oğlunun düğün törenine katılmak üzere hafta sonu Afyonkarahisar’a geldi. Ayyıldız ve Özel ailelerinin mutlu gününde nikah şahitliği yapan Bülent Arınç, davetlilere yaptığı kısa konuşmada “Burhanettin Bey bu şehrin imanlı ve güzel bir evladıdır. Oylarınzıı ona vermenizi talep ediyorum” dedi.



Düğünde genç çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Ben değerli Bülent Ağabeyimizi 1985’li yıllarda tanıdım. O zamanlar Afyonkarahisar’daki siyasi bir toplantıda yaptığı konuşması ve duası nedeniyle o zamanın DGM’sinde yargılanmıştı. Ben de onun duruşmasında genç bir hukuk öğrencisi olarak ardında yer almıştım. Davamızın değerli Bülent Ağabeyi ile tanışmamız o zaman oldu. Kim ki sağlam bir dava adamı ararsa bu özelliği Bülent Ağabeyimizde görebilir” diyerek nikah cüzdanlarını genç çifte teslim etmek üzere sözü Bülent Arınç’a verdi.

Güzel sözleri için Çoban’a teşekkür eden Bülent Arınç “Ayyıldız ailesi ile 40 yıl önceden Manisa’da başlayıp, bugün Afyonkarahisar’a uzanan yakın bir dostluk ilişkimiz söz konusu. Bu mutlu günde yer almak için sabah erken saatlerde Afyonkarahisar’a geldim. Bir çok yeri gezdim, bir çok kişiyle görüştüm. Gördüm ki Burhanettin Başkan herkesin gönlünü kazanmış. Malum önümüzde yerel seçimler var. Burhanettin Başkan bu ilin imanlı ve güzel bir insanıdır. Ben Manisa’da oy kullanacağım ama burada oy kullanacak olsaydım ben de Burhanettin Başkan’dan yana oy kullanırdım. Sizlerden de Burhanettin Başkan’a oylarınızı vermenizi temenni ediyorum” dedi.



KOCATEPE Gazetesi / Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi