Antalya’da Görmeniz Gereken Yerler
Antalya, her yaz gitseniz bile asla sıkılmayacağınız tatil bölgelerinden biridir. Bu bölgede geçirdiğiniz zamanı çok daha keyifli kılmak için  gidebileceğiniz en güzel yerlerden söz edelim.
  • Kaleiçi
Muratpaşa ilçesinde yer alan bu bölge özellikle tarihi evleri ile ön plana çıkıyor. Antalya en eski yerleşim yerlerinden biri olduğu için tarihi evler de tahmin edebileceğiniz gibi bambaşka bir mimariye sahip oluyor. Geçmiş yıllardan günümüze kadar gelmeyi başarmış olan ve restore edilerek halen kullanılan bu evleri görmek için mutlaka rotanızı kaleiçi bölgesine çevirmelisiniz. Evler yığma taştan inşa edildiğinden oldukça sağlam ve konut olarak kullanılmaya devam ediyor.
  • Yanartaş
Antalya'da mutlaka görmeniz gereken yerlerden biri de ‘sonsuz ateş’ adını da taşıyan yanartaştır. Denize oldukça yakın bir konumda yer alan ve alevi hiçbir zaman sönmeyen taşlar size son derece ilginç gelecek. Mitolojide yanartaşın kutsal olarak kabul ediliyor olması bu bölgenin her yıl yerli ve yabancı turist akınına uğramasına yol açıyor.
  • Alara Han Kalesi
Elbette tarihi yerleri de gezmek isteyeceksiniz. İşte bu noktada sizlere önerimiz Alara Han Kalesi olacak. Merkeze yaklaşık olarak 40 kilometre mesafede bulunan bu kale Selçuklu hükümdarı olan bir Alaaddin Keykubat tarafından inşa ettirilmiş.  Muhteşem bir manzaraya sahip olduğunu söylemeye gerek bile yok. Bu nedenle kaleye giderken yanınıza mutlaka fotoğraf makinanızı da alın!
  • Saat Kulesi
Saat kulesi artık Antalya'nın sembollerinden biri haline geldi. Dört tarafında birer saat bulunan bu kule çok eski dönemlerden bu yana dimdik ayakta kalmayı başarmış. Iı Abdülhamit'in fermanı ile yapımına başlanan Saat Kulesi'nin mutlaka siz de görmelisiniz. Kulenin yüksekliği ise 14 metre!

Antalya’da Nerede Kalmalı?
Bu arada Antalya otelleri arasından seçim yapmanız da gerekiyor. Eğer en düşük ücretlerle konaklamak isterseniz şimdiden yerinizi ayırarak erken rezervasyon indiriminden faydalanabilirsiniz. Otel seçeneklerini gözden geçirmek için tatilsepeti.com internet sitesine hemen tıklayın. Böylelikle otelleri uygulanan indirim oranları ile birlikte gözden geçirme şansınız olacak. Gecelik kişi başı konaklama ücreti bilgisine ulaşabilir ve aynı zamanda tek tıkla rezervasyon sayfasına da ulaşabilirsiniz.