Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde, öz annesi E.A’yı boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan M.A (43) isimli şahsın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Manisa Ruh Sağlığı ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde, öz annesi E.A’yı boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan M.A (43) isimli şahsın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Manisa Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edileceği bildirildi.
Önceki gün para vermediği gerekçesi ile tartıştığı annesi E.A’yı (64) boğarak öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan M.A’nın suç ehliyetinin bulunup bulunmadığının tespitinin yapılması amacıyla savcılık tarafından Manisa Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edileceği bildirildi.
Sultandağı ilçesinde meydana gelen olayda, E.A isimli kadın evinde boğularak öldürülmüş halde bulunmuş, olayın şüphelisi olarak şizofreni hastası olduğu iddia edilen M.A isimli oğlu gözaltına alınmıştı.
Cinayet soruşturması kapsamında sorgulanan M.A.’nın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için savcılık talimatı ile kolluk güçleri nezaretinde bugün Manisa Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürüleceği bildirildi. ABDULKADİR KİPER (İHA)