Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara’da kesinleşen tüm belediye başkan adaylarını tanıttı.



Afyonkarahisar’da 52 belediye başkan adayı açıklayan MHP Afyonkarahisar teşkilatı Türkiye’de en çok belediye Başkan Adayı açıklayan il teşkilatı oldu.



Ankara Kapalı Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısı coşkulu bir törenle gerçekleşti.



Türkiye genelinde olduğu gibi MHP Afyonkarahisar teşkilatı da belediye başkan adaylarıyla birlikte tam kadro katıldı. Aday tanıtım toplantısına MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi, ilçe ve belde teşkilat başkanları, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve

ilçe ve belde belediye başkan adayları ile birlikte çok sayıda partili ve vatandaşlarda katıldı. Afyonlu Ülkücüler salonda sloganlarıyla ağırlığını hissettirdi.



“ADAYLARIMIZ HİLAL’İN YILDIZLARIDIR”

Uzun yıllar MHP’ de üst yönetici görevlerinde bulunan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a aday tanıtım toplantısında Türkiye genelinden gelen partililer bağrına bastı.



Taytak’la fotoğraf çekinme sırasına giren partiler sohbet etme imkanı da buldu. Partililerle yakından tek tek ilgilenen Milletvekili Taytak, belediye başkan adaylarının da taleplerini dinledi. Taytak ise belediye başkan adaylarımız hilalin yıldızları gibi gökyüzünü aydınlatacaktır” dedi.





“BEKA İÇİN MİLLİ KARAR, CUMHUR İÇİN İSTİKRAR”

Aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulunan MHP Lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaptı. Bahçeli şunları söyledi: “Ülkemizin en hassas döneminde yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 67 gün kala belediye başkan adaylarımızın takdim ve tanıtımını yapmak maksadıyla toplandık. Ne mutlu bizlere ki, inançlıyız, ilkeliyiz, iradeliyiz, istekliyiz, itibarlıyız, elbette

sonuna kadar Ülkücüyüz. “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” diyor, adımlarımızı hızlandırıyoruz. ‘Sağduyunun Birlikteliği, Cumhur İttifakı’ diyor, anılarımızı atiye taşımak, parlak bir geleceğin kilidini açmak için çalışıyoruz. Çünkü işimiz çok, hedeflerimiz büyük, yükümüz ağırdır.

İnanıyorum ki 31 Mart 2019’da “Türkiye Ehline Emanet” edilecektir. 2019 Mahalli İdareler Seçimleri yeni hükümet sisteminin ilk demokratik imtihanıdır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamız aynı zamanda beka meselesidir. Bu imtihanda başarılı olmak aynı şekilde milli bekamızın haysiyet konusudur. Elbette bugüne kadar aday olarak ilan ettiğimiz 863 belediye başkan adayımızın seçilmesini istiyoruz. Elbette Cumhur İttifakı’nın zafere imza atmasını, bununla birlikte il, ilçe ve büyükşehir belediye meclislerinde daha çok temsil edilmeyi amaçlıyoruz. 51 ilimizdeki il genel

meclislerine daha fazla girelim, daha çok yer alalım arzusundayız. Ancak önümüzdeki seçimde bizim için beka her şeyin önünde ve üstündedir” dedi.





“YERELDEKİ BAŞARIMIZ BİZİ İKTİDARA TAŞIYACAK”



Aday tanıtım toplantısını değerlendiren MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ankara’da Afyonkarahisar MHP Teşkilatının ağırlığını hissettirdiklerini söyledi. Türkiye genelinde olduğu gibi MHP Afyon teşkilatı olarak aday tanıtım toplantısına tam kadro katıldıklarını belirten Kocacan, “Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına Türkiye genelinden olduğu gibi ilimizden de yoğun bir katılım sağlandı. MHP

il ve ilçe yönetimi, belediye başkan adaylarımızın tamamı, çok sayıda partili ve vatandaşlarımızla birlikte katılım sağladık. Salonda çok güzel bir atmosfer vardı. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde başta Afyonkarahisar olmak üzere Türkiye genelinde büyük zaferler kazanacağımıza inanıyoruz. Tüm belediyelerde MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını tanıştıracağız. Yerel de sağladığımız bu başarı bizi 2023 yılında iktidara taşıyacaktır” dedi.