AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da 5 okulun proje okul kapsamına alınması ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da 5 okulun proje okul kapsamına alınması ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.


 “Türkiye’nin Dört Bir Yanından Öğrenciler Afyonkarahisar’a Gelecek”


 Afyonkarahisar’ın eğitim alanında önemli bir yol katettiğini kaydeden Milletvekili Özkaya, “Eğitim alanında ilimiz de birçok yatırımın ilimize kazandırılmasına vesile olduk. Afyonkarahisar’ın eğitim de başkent olması ve her alandaki gelişimini bu alanda da tamamlaması için önemli girişimlerde bulunuyoruz. Bu girişimlerimiz ile Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilerin,  merkezi sınav sistemi ilimiz ve ilçelerimize gelmesini sağlayacak 5 okulun proje kapsamına alınmasını sağladık. Bu kapsamda Emirdağ, Çay, Bolvadin, Dinar’da 3 İmam Hatip, 2 Anadolu lisesi proje okul olarak eğitim ve öğretime devam edecek. Bu çalışma hem ilimizin, hem de ilçelerimizin eğitim alanında gelişmesi ve tanınması için büyük önem taşımaktadır. Gayemiz Afyonkarahisar’ın ilçeleriyle birlikte her alan da olduğu gibi eğitim alanında da ileri bir noktaya gelmesini sağlamak” dedi.

3 İmam Hatip, 2 Anadolu Lisesi Proje Okulu Oldu

Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar, Emirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Dinar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bolvadin Anadolu İmam Hatip Lisesi,  Çay Anadolu Lisesi ile Emirdağ Anadolu Lisesinin proje kapsamına alındığını söyledi. Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar’ın her alandaki sorunlarının çözümü için AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı ve Belediye Başkanı ile çalıştıklarını kaydederek, yapılan çalışmaların Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını diledi.