AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesinde değişim gerçekleştirilen trafo ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesinde değişim gerçekleştirilen trafo ile alakalı açıklamalarda bulundu.

“Sandıklı ve Çevresinde Enerji Sorunu Kalmayacak”
Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi, bazı çevre ilçeler ve bölgelere hitap eden 1972 yılından bu yana hizmet veren trafo merkezinde yenileme çalışması yapıldığına değinen Milletvekili Özkaya, “Sandıklı ilçemiz ve çevresinde yeterli güç sağlanaması nedeniyle vatandaşlarımızın şikayetlerini değerlendirerek, ilgili kurumlar ile hemen görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmeler neticesinde Sandıklı Şehir Merkezi, Sandıklı ilçemize bağlı köylerimizi, Organize Sanayi Bölgesi, Kaplıca Bölgesi, Kızılören ve Hocalar ilçelerimize de güç veren trafo bugün TEİAŞ ekiplerimiz tarafından yenilendi. İnşallah yeni trafo ile daha önceden vatandaşlarımızın yaşadığı güç kesintileri ve diğer güç kaynaklı problemler tarihe karışmış olacak. Bu yatırımlar ile Sandıklı ve çevresinde enerji sorunu yok olacak” dedi.


Milletvekili Özkaya ayrıca trafonun yerli üretim olmasının da ayrı bir gurur kaynağı olduğunu da belirtti. Yeni trafonun 50 yıllık ihtiyaca cevap verebileceğini kaydeden Milletvekili Özkaya, Geçtiğimiz günlerde İscehisar Trafo Merkezi’nin yapımı sonrasında yaptığı açıklamayı hatırlatarak, “Milletimize verdiğimiz sözlerin takibini yapıyoruz. Enerji alanında Afyonkarahisar’ın sorunlarını ortadan kaldıracağız. Tüm Milletvekillerimizle birlikte Afyonkarahisar’ımızın merkezi ve ilçelerinin sorunlarının çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Milletvekili Özkaya, bu alanda diğer bölgelerin de sorunlarının farkında olduklarını da söyleyerek, “Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Bakanlık yetkililerine, TEİAŞ yetkili ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yapılan yatırımın ilçelerimize ve Afyonkarahisar’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.