AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.


Ülkemiz İçin Çalışıp Üretiyorlar

Milletvekili Özkaya mesajında “Türkiye’nin her alanda gelişmesinde alın teri ile katkısı bulunan, büyük bir özveri ile çalışarak üreten, işçi kardeşlerimizi sadece 1 mayısta değil her gün hatırlıyoruz.
Büyük ve güçlü Türkiye ideali ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimiz Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş şekilde işçilerimizin yanında olmuştur. Yine 1 Mayıs AK Parti iktidarı tarafından resmi tatil olarak ilan edilmiş, işçilerimizin haklarını korumaya yönelik bir çok önemli adım atılmıştır.

İşçinin alın teri soğumadan hakkını veriniz inancına sahip bir toplum olarak her zaman işçilerimizin yanında olmaya ve onların haklarını korumaya devam edeceğiz. Alın terleri ile ülkemiz için çalışıp üreten işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini tebrik ediyor, bütün emekçilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.