AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

“Gurbetin Başkenti’ne Yakışır Yatırımlar Hayırlı Olsun”

İlk durağı Emirdağ Belediyesi olan Milletvekili Özkaya burada, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanlığında gerçekleşen ziyaretin ardından Milletvekili Özkaya, beraberindeki heyet ile birlikte, daha önceden takibini gerçekleştirdiği ve ihale aşamasına gelen Emirdağ Devlet Hastanesi, Millet Bahçesi ve hükümet konağının yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Milletvekili Özkaya, “Teşkilatımızın ve Belediye Başkanımızın talepleri neticesinde Ankara’da ilgili bakanlıklarda takibini gerçekleştirdiğimiz ve neticeye ulaştırdığımız yatırımların yapılacağı alanlarda bir incelemede bulunduk. İnşallah bu yatırımlar neticesinde gurbetin başkenti Emirdağ ilçemiz yeni modern bir Devlet Hastanesine, özgün mimarisi ile milletimize hizmet edecek olan yeni Hükümet Konağı’na ve Millet Bahçesine kavuşmuş olacak. Bu noktada bu yatırımların hayata geçmesinde emeği olan ilgili bakanlarımıza da Emirdağ’lı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Gurbetin Başkenti’ne yakışır yatırımlar hayırlı olsun İnşallah” dedi. Özkaya, özverili çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Koyuncu’ya da teşekkür etti. Teşkilat mensuplarının ve Belediye Başkanının eşlik ettiği Özkaya, incelemelerin ardından geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Emirdağ İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Duran’a taziyede ziyaretinde bulunarak Emirdağ’dan ayrıldı.