AFYONKARAHİSAR (AA) - Alevi Kültür Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin ikinci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile girilen Genel Kurul'da Mustafa Güllü yeniden seçildi.rnrnrnRehberlik ve Araştırma ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFYONKARAHİSAR (AA) – Alevi Kültür Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin ikinci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile girilen Genel Kurul’da Mustafa Güllü yeniden seçildi.
Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde yapılan Olağan Genel Kurul’a, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve dernek üyeleri katıldı.
Belediye Başkanı Çoban, buradaki konuşmasında, bütün sivil toplum kuruluşlarıyla olduğu gibi, Alevi Kültür Derneği’ne de önemli desteklerde bulunduklarını, hiç kimseye siyasi ayrım yapmaksızın, eşit mesafede hizmet sağlama gayretinde olduklarını belirtti.
Uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında çalıştığını dile getiren Çoban, ”Sevdiğimiz, takdir ettiğimiz sivil toplum kuruluşlarını yalnız bırakmamalıyız. Kimisinin 50 liraya gücü yeter, kimisinin 10 liraya gücü yeter. Oradaki 10 liralar, büyüyerek güzel hizmetlere vesile olur. Afyonkarahisar’da, son yıllarda büyük oranda birlik ve beraberlik sağlanmış durumda. Sizler de içinde bulunduğunuz kuruma hizmet sağlamak için birlik ve beraberlik içinde olmalısınız. Yetkililere yaptıracağınız hizmetler de o kadar tesirli olur” dedi.
Çoban, belediye olarak üç ay sonra Alevi Kültür Derneği’ne yeni bir hizmet binası tahsis edeceklerinin de müjdesini verdi.
Alevi Kültür Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Güllü ise göreve başladığı günden bu yana yönetim kurulu üyeleriyle, belediyeyle, siyasi partilerle ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde başarılı çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
Dernek içindeki bazı kişilerin yapılan hizmetlerde art niyet aradığını söyleyen Güllü, şöyle konuştu:
”Bazı arkadaşlarımız ‘Yok belediye başkanına gittin, milletvekilleriyle görüştün, bakanla görüştün’ diyerek, hizmet sağlama amacıyla yaptığımız girişimlerde art niyet arıyor. Ben görüşmeye oğlumla, hanımımla mı gittim- Onlara herhangi bir yerde iş verilmesini mi sağladım- Dernek üyelerim ve muhtarlarla gittim. Derneğimize nasıl hizmet sağlanır, istişarelerde bulunduk. Biz kimseyle taraf değiliz, herkesle eşit mesafedeyiz. Fakat bize destek olana destek oluruz. Destek olmayana da mesafemizi koyarız ” dedi.