Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik,  albikere.com e-ticaret sitesinin açıldığından bu yana geçen 3 hafta içerisinde 800’e yakın mağaza açıldığını ve 750 bine yakın görüntüleme yapıldığını söyledi.

Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik konuk oldu. Keklik programda albikere.com e-ticaret sitesinin açıldığından bu yana geçen 3 hafta içerisinde 800’e yakın mağaza açıldığını ve 750 bine yakın görüntüleme yapıldığını söyledi.

“albikere.com her geçen gün büyüyor”
Programda albikere.com e-ticaret sitesinden elde edilecek komisyon gelirinin tamamı ile ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlandığına değinen Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, “Bu sitenin fikir babalığını Sn. Valimiz Gökmen Çiçek yaptı. Bu e-ticaret sitesi Afyon Eğitim Vakfı’nın bir iktisadi kuruluşu olarak faaliyetlerine devam ediyor. Valiliğimizin yanı sıra Belediyemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız ile tüm yerel dinamikler siteye destek oluyorlar. Tüm emek verenlere çok teşekkür ederim. Sitemiz açıldığından bu yana yaklaşık 3 hafta geçti. 800’e yakın mağaza açıldı. 750 bine yakın görüntüleme yapıldı. Sitemizde 81 ilin tamamından giriş yapıldı ve 70 ilimizden alışveriş yapıldı. Yine 17 farklı ülkeden sitemize giriş yapıldı. Sitemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Türkiye’de ilk ve tek olarak bu siteden elde edilen komisyon gelirlerimiz üniversite öğrencilerimize burs oluyor. Bu nedenle yapılan her alışverişle öğrencilerimize de destek oluyorsunuz” şeklinde konuştu.

“Teknofest’i ilimizde gerçekleştirmek istiyoruz”
2022 yılında ilimizde gerçekleşen Büyük Taarruz’un 100.yılı olduğunu anımsatan Keklik, “Büyük Taarruz’un 100.yıldönümü nedeniyle birçok etkinlik planlanıyor. Teknofest’i ilimizde gerçekleştirmek istiyoruz. Teknofest ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Bununla ilgili hepimiz tek yürek olduk ve girişimlerimiz sürüyor. Afyonkarahisar olarak büyük bir aileyiz. Şehrimizde Sn. Valimizin öncülüğünde büyük bir uyum içinde çalışıyoruz” diye değerlendirmede bulundu.