AKÜ ve AFSÜ öğrencileri, nadir hastalıkları konuştu
Dünya Nadir Hastalıklar Gününde AKÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Topluluğu ve AFSÜ Tıp Fakültesi Bilim ve Araştırma Kulübü öğrencileri bir araya geldi.
Açılış konuşmalarını topluluk ve kulüp danışmanları Prof. Dr. İbrahim Hakkı Ciğerci ve Prof. Dr. Sefa Çelik yaptı.
Nadir hastalıkların klinik yönleri tıp fakültesi öğrencilerince, genetik mekanizmaları ise moleküler biyoloji ve genetik öğrencileri tarafından sunuldu. Sunumların koordinasyonu ve moderatörlüğü Dr. Öğr. Üyesi Muhsin Elmas tarafından gerçekleştirildi.
Etkinliğe öğrenciler ve misafirlerin yanında AKÜ’ den Prof. Dr. Oğuz Öztürk,, Doktor öğretim üyeleri Arzu Özkara, Dilek Akyıl ve Hakan Terzi, AFSÜ’ den Prof. Dr. M. Ali Sözen, Doç. Dr. İbrahim Eker, Doktor öğretim üyeleri, Yeter Kar Düzenli ve Aycan Baş katıldı.