Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Ersoy, Öğretim Üyesi Dr. Ersan Mertgenç ve Raylı Sistemler Bölümü Öğretim Görevlisi Hicri Yavuz TCDD 7.Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü Adem Sivri ile bir araya geldiler.

Raylı Sistemler Bölümüne TCDD 7.Bölge Müdürlüğü tarafından hem teorik eğitim-öğretim için branş öğretmeni görevlendirmesi yapılmakta, hem de pratik eğitim-öğretim için Bölge Müdürlüğü işyeri ve Atölyelerinde staj desteği sağlanıyor. MYO Heyeti bu eğitim-öğretim döneminde de Raylı Sistemler Bölümünün öğrenci tercihlerinin odağı haline geldiğini dile getirerek Bölge Müdürü Sivri den geçen yıllarda yapılan desteklemelerin bu yılda devam etmesi yönünde istek ve dileklerini bildirdiler. Ayrıca MYO da Raylı Sistem Programı öğrencileri ile söyleşi programına davet ettiler.

TCDD 7.Bölge Müdürü Adem Sivri de MYO nun Dış Paydaşı olduklarını ve geçen yıllarda olduğu gibi bu senede Raylı Sistemler Bölümüne desteklerinin artarak devam edeceğini, ayrıca yakın zamanda MYO na teknik ziyaret gerçekleştirebileceklerini, ziyarette okuldaki fiziki alanlarda öğrencilerin pratik eğitiminde kullanılabilecek Raylı Sistemlerle ilgili Ray, Travers ve Bağlantı malzemelerinin protokol dahilinde sergilenmek üzere demiryolu malzemesi verilerek kurulumlarının yapıldığı, öğrencilerin pratik eğitimine sunulduğunu bildirdi.
MYO Heyeti TCDD tarafından eğitim-öğretim için sağlanan teorik ve pratik desteklerden dolayı Bölge Müdürü Adem Sivri ye Teşekkür etti.