rnrnAKÜ BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADIrnAfyon Kocatepe Üniversitesi’nin 20. bahar şenliği etkinlikleri coşkulu bir törenle başladı. Halk oyunları ve modern dans eşliğinde açılışı yapılan şenliklerde, AKÜ’lü öğrencilerin ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AKÜ BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 20. bahar şenliği etkinlikleri coşkulu bir törenle başladı. Halk oyunları ve modern dans eşliğinde açılışı yapılan şenliklerde, AKÜ’lü öğrencilerin icatları da sergilendi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) 20. Bahar Şenlikleri, Ahmet Necdet Sezer Kampusü’nde bulunan Atatürk Anıtı’na Rektör Mustafa Solak’ın çelenk sunması ile başladı. Üniversitenin akademisyenleri ve öğrencilerinin de yer aldığı açılış programında konuşan AKÜ Rektörü Solak, üniversite olarak yoğun bir akademik yılı tamamlamaya hazırlandıklarını ifade etti. 2011-2012 akademik yılında önemli çalışma ve başarılara imza attıklarını dile getiren Prof. Dr. Solak, “Bahar Şenliği üniversite öğrenciliğinin sadece ders çalışmak, araştırma yapmak olmadığını öğrencilerimizin çok yönlü bireyler olarak yetiştiğini de ortaya koyacaktır. Üniversitemiz, öğrencilerine bir yandan kaliteli eğitim verirken, aynı zamanda da öğrencilerimizin sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif yönlerinin de güçlü olmasını sağlamaktadır” dedi.
Rektör Solak’ın konuşmasının ardından, üniversite yönetimi Bahar Şenlikleri kapsamında kurulan stantları gezdi. Stantların gezilmesinin ardından ise, halk oyunları ve dans gösterileri vardı. Şenlikler kapsamında düzenlenen çeşitli spor branşlarında derece elde eden öğrencilere de ödülleri verildi.
Şenliklerin üç gün süreceği belirtildi.