rnrnAKSAM KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜrnrnAlimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) bünyesinde amatör musikiseverlerden oluşturulan Türk Müziği Topluluğu, ilk konserini Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AKSAM KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) bünyesinde amatör musikiseverlerden oluşturulan Türk Müziği Topluluğu, ilk konserini Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’ndeki Atatürk Kongre Merkezi’nde icra etti.
Genel Sanat Yönetmenliğini ve şefliğini ulusal ve uluslararası alanlarda önemli projelere imza atmış olan AKÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Burhan Kul’un üstlendiği AKSAM Türk Müziği Topluluğu, ‘Vefatının 20. Yılında Yesari Asım Arsoy’u Anma Konseri’ ile Afyon halkına unutulmaz bir akşam yaşattı.
Yesari Asım Arsoy’un gönüllerde iz bırakan eserlerini büyük bir başarı ile icra eden topluluk, izleyicilerden büyük beğeni kazandı.Programa onur konukları olarak katılan Yaser Asım Arsoy’un öğrencileri bestekar ve ses sanatçısı Bülend Gündem ile öğretim görevlisi ve İstanbul Devlet Klasik Türk Müziği ud sanatçısı Osman Nuri Özpekel, hem büyük bestekarın hayatı üzerine anlattıkları kısa hikayeler, hem de icra ettikleri değerli eserler ile konseri izleyen Afyonkarahisar halkına eşsiz dakikalar yaşattı.