Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) iş birliği ile AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğunun, Sanat Yönetmeni/Şef Yunus Emre UĞUR yönetiminde 27 Mayıs Cumartesi akşamı Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği "YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ" temalı konser sanatseverlere  unutulmaz bir akşam yaşattı.

Sanatseverlerimizin yoğun ilgi gösterdiği ve salonun dolduğu "YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ" konserimizde AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu birbirinden güzel Yeşilçam Filmlerinin fragmanlarının da eşliğinde Yeşilçam’ın birçok önemli filmiyle özdeşleşen müziklerini seslendirdi.

Sanat Yönetmeni/Şef  Yunus Emre UĞUR yönetiminde gerçekleştirilen "YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ" Temalı konserin sahneye taşınmasında ve icrâsında emeği geçen başta; AKSAM Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Alimoğlu ve tüm koro üyelerimize teşekkür ederiz.

Acının, sevginin, mutluluğun ve tüm duyguların yaşandığı gecede bizleri yalnız bırakmayan Afyonkarahisarlı kıymetli müzikseverlere de şükranlarımızı sunarız.