Vali Mustafa Tutulmaz, Alimoğlu Kültür Sanat ve Araştırma Derneği tarafından düzenlenen AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğunca gerçekleştirilen Çiçek Kokan Şarkılar/ Muzaffer İlkar Temalı konsere katıldı.

 

Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezindeki konsere Vali Mustafa Tutulmaz ve Eşi Fatma Tutulmaz’ın yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Mehmet Tanır, İş Adamı İbrahim Alimoğlu ve çok sayıda sanatseverler katıldı.

 

Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Yıldırım Aktaş’ın yönetiminde gerçekleşen ve iki bölüm halinde Çiçek Kokan Şarkılar/ Muzaffer İlkar Şarkılarından oluşan eserler Afyonkarahisar'lı sanatseverler tarafından ilgiyle dinlendi.

 

Konserde seslendirilen birbirinden değerli eserler dinleyiciler tarafından büyük beğeni kazanırken, konser sonrasında ise tüm katılımcılar kendilerine güzel bir akşam yaşatan bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Programın sonunda Vali Mustafa Tutulmaz Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Yıldırım Aktaş'a plaket ve çiçek takdim ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.