AKSAM Türk Halk Müziği Topluluğunun, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı, Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi, AKÜ Sultan Dîvânî Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile, Sanat Yönetmeni/Şef Emrah KALIN yönetiminde gerçekleştirilen 23 Nisan Özel "ÇOCUKLAR İÇİN TÜRKÜLER" temalı konser müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Aksam Afyon

Aksam Türk Halk Müziği Topluluğu Sanat Yönetmeni/Şef Emrah KALIN tarafından Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konser,  Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK  ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı´ nın okunmasıyla başladı.

Çocuklar için birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği konsere, Afyonkarahisar Başsavcısı Fatih Karabacak ve ailesi,  Afyon Kocatepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı İhsan Cemil Demir, AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Mustafa Kemal Yıldız, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı İbrahim Alimoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na Özel hazırlanan  “Çocuklar için Türküler“ konserinde katılımcılar Türk bayraklarıyla orkestraya ve koroya eşlik etti. Ayrıca koro üyeleriyle birlikte aynı sahneyi paylaşan ve türküleri seslendiren çocuklar, müzikseverler tarafından gecenin sonunda ayakta alkışlandı.

Aksam Konser

Afyon Kocatepe İlkokulu'nun mink öğrencilerinden Fotoğraf Sergisi!.. Afyon Kocatepe İlkokulu'nun mink öğrencilerinden Fotoğraf Sergisi!..

Programın sonunda Afyonkarahisar Başsavcısı Fatih Karabacak, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederken AKSAM Türk Halk Müziği Topluluğu Sanat Yönetmeni/Şefi Emrah KALIN’ a çiçek takdîm etti. Koro şefiyle birlikte orkestrayı yöneten küçük şeflere de teşekkür belgelerini vererek tebrik etti.