Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, 104 Emekli Amiralin Bildirisi hakkında değerlendirmede bulundu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, 104 Emekli Amiralin Bildirisi hakkında değerlendirmede bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 104 Emekli Amiralin Bildirisi hakkında değerlendirmede bulundu.

Genel Başkan Uysal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmede, “Bu havuzdan çok su aldınız; bilesiniz ki bu havuzda su yok! Şimdi iş, emekli generallerin bildirisinden ‘Darbe’ çıkarmaya kalmış!” dedi.

AKP’nin sürekli olarak mağduriyet üzerinden çıkar sağladığına vurgu yapan Genel Başkan Uysal, “Melih Gökçek’e suç duyurularına rağmen soruşturma açamayan Başsavcılık şimdi Emekli Askerlerin Montrö ile ilgili haklı olduğuna inandığım açıklamasına soruşturma açmış! Vah ki vah!!!” yorumunda bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın 103 Emekli Amiralin Montrö Sözleşmesi tartışmaları üzerine yayınladığı bildiri hakkında şu değerlendirmeleri yaptı:

“Tek davanız, her ne şart olursa olsun iktidar olmak”

‘Mağdurumda, mağdurum...’ Bitmek bilmez bir hikâye AKP için! REFORM, YENİ ANAYASA, MANİFESTO olmadı, abime MAĞDURİYET verin! Söz bitmiş, her şeyi çürütmüşsünüz; tek bir DAVA’nız (her ne şart olursa olsun iktidar olmak) kalmış!

“AKP’nin sahte kabadayıları; ‘CHP rejim elden gidiyor, başörtüsü desin’, ‘TSK, muhtıra versin’ istiyorlar”

AKP’nin ‘sahte kabadayı’ ları istiyorlar ki; CHP ‘rejim elden gidiyor, başörtüsü’ desin, TSK, muhtıra versin! Bu havuzdan çok su aldınız; bilesiniz ki bu havuzda su yok! Şimdi iş, emekli generallerin bildirisinden ‘Darbe’ çıkarmaya kalmış! #YeterBeUsta

“Ülke niye 15 Temmuz’da FETÖ darbe teşebbüsüne maruz kaldı, onu sorgulasınlar”

AKP emeklisine değil de ‘devşirdiğini ve sadakatini makamlarla satın aldığını zannettiklerine’ dikkat etse daha iyi olur!

AKP, unutmak ve bir daha yaşanmasın istediğimiz 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat gibi Darbelerin akabinde FETÖ ile işbirliği içinde ‘devleti ele geçireceğiz’ diye ülke niye 15 Temmuz’da FETÖ darbe teşebbüsüne maruz kaldı, onu sorgulasın!

“Gökçek’e soruşturma açamayan Başsavcılık, emekli askerlerin açıklamasına soruşturma açmış”

Türk Milleti’nin 750 milyon Dolarını Ankapark’ta yok eden Melih Gökçek’e suç duyurularına rağmen soruşturma açamayan Başsavcılık şimdi Emekli Askerlerin Montrö ile ilgili haklı olduğuna inandığım açıklamasına soruşturma açmış! Vah ki vah!!!

“AKP, yalancı çoban misali…”

Bir kez daha ifade edeyim; darbelerin gerçek mağduru bir geleneğin temsilcileri olarak dünkü darbelere de 15 Temmuz FETÖ Darbesine de yarınlarda aynı habis düşünce içindeki teşebbüslere de karşı duruşumuz nettir. Ayrıca darbelerin sadece askerlerden gelmediğini de biliyoruz.

AKP, her önüne gelene ‘darbeci, terörist’ diye diye YALANCI ÇOBAN misali toplumu gerçek DARBECİ ve TERÖRİSTLERİ ayırt edemez hale getiriyor!