AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya Dinar Gündem isimli haber sitesi vasıtası ile kendisine hitap eden Dinar Akgün köyü Muhtarı Serdar Karagöz ve vatandaşlara cevap verdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya Dinar Gündem isimli haber sitesi vasıtası ile kendisine hitap eden Dinar Akgün köyü Muhtarı Serdar Karagöz ve vatandaşlara cevap verdi.


Akgün Köyü Muhtarı “Özkaya Her Sorunumuzda Yanımızda Oldu”
Videoda Milletvekili Özkaya’ya teşekkür eden Muhtar Karagöz, köyün bir çok sorun ve probleminin Milletvekili Özkaya tarafından çözüldüğünü kaydetti. Milletvekili Ali Özkaya’dan sürekli övgü ile bahseden Muhtar Karagöz, Özkaya’ya sürekli ulaşabildiklerini ve sorunlarına çözüm üretildiğini belirtti. Milletvekili Özkaya’nın köyde yaşanan elektrik ve su ile alakalı birçok sorunla ilgili yakında ilgilendiğini kaydeden Muhtar Karagöz, “Geçtiğimiz günler CHP ilçe başkanı, milletvekili köyümüze geldi, vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Ancak biz biliyoruz ki bizim sorun ve problemlerimizin çözümü Milletvekilimiz Ali Özkaya’dır. Biz her zaman Ali Özkaya vekilimizin yanında olduk, yanında olacağız olmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar köyümüze verdiği desteklerden ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Milletvekili Ali Özkaya benden önce ve benim dönemimde köyümüzün her türlü derdine deva olmuştur. ” dedi.,

Milletvekili Özkaya’dan kuraklık nedeniyle sorun yaşayan vatandaşların sorunlarına çözüm amacıyla dombay ovası kapalı sulama sisteminin yapılması gerektiğini belirterek destek talep eden Muhtar Karagöz’e cevap gecikmedi. Milletvekili Özkaya ise Sosyal Medya hesabından , “Allah’ın izni ile bu yıl çok uzun ve yorucu gayretle yatırım programına aldırdığımız Dombay ova kapalı sistem sulamasının inşasına da mümkün olan en kısa sürede başlayacağız...” diyerek müjdeyle cevap verdi.

Edinilen bilgiye göre Milletvekili Özkaya, DSİ tarafından yapılacak çalışma ile alakalı geçtiğimiz günlerde DSİ yetkilileri ile görüşerek, kapalı sulama sisteminin 2021 yılı programında aldırdığı kaydedildi. Akgün Köyü sakinleri ve Muhtar Karagöz ise Milletvekili Özkaya’nın sosyal medya hesabına yorum yaparak, Özkaya’ya teşekkür ettiler.